Om meg

Kommunikasjonsansvarlig på Nasjonalt senter for realfagsrekruttering

Tidligere Kommunikasjonsansvarlig på Kavli Institute for Systems Neuroscience/Senter for hukommelsesbiologi på NTNU

  • portrett av Hege TunstadMaster of Science in Neuroscience (NTNU), med oppgaven «Reading up on sex – Learning to read. Why sex matters, and whether physical fitness and activity are relevant in reading acquisition».
  • Cand.Mag med mellomfag i kommunikasjon og filosofi (UNIT-AVH)
  • Styremedlem Trondheim International School (ThIS) siden 2012
  • Mensamedlem. 99 persentil. Moderat INTP.
  • Fortid i studentpolitikk og Student-TV. Har jobbet som TV-fotograf  og redigerer, hatt film på kortfilmfestival og laget filmen om tusenårsjubileet i Trondheim.

Nordlending med hang til å sukke henført over synet og lukten av havet. Trener kung fu og leser bøker – mange bøker. Har brukbart splitthopp på trampolina i hagen. Mor til to superkule jenter som driver med cheerleding, taekwondo og teater – og som stadig blir utsatt for mors forsøk på å øve opp mattemusklene deres. Går mot trenden og har vegg-til-vegg bokhyller på stua.

Mener to skiver med salami er godkjent skolemat, men skulle ønske skolene serverte et varmt måltid. Anser gresk og latin for å være god «hjerne-muskel-trim» og en del av dannelsen – ikke at man skal kunne det, men man skal prøve seg på det og bør komme til «passende-sitat-for-anledningen-nivå», og være i stand til å bøye faktum-fakta og tilsvarende.
Jeg skriver ikke bloggen på oppdrag av noen andre enn min egen indre irritasjon og et glødende engasjement – for realfag, forskning, kvalitet i skolen, likestilling, kampsport og innimellom andre tema som klimprer surt på mine strenger.

 

Reklamer

One response to “Om meg

  1. Tilbaketråkk: 2010 boggsummert | Hege J. Tunstad