Juleevangeliet på Mars

Det skjer om noen uker, i en galakse langt unna…..eller egentlig på en planet ganske nært. Det gikk tidligere ut befaling fra Jedi Obama at hele galaksen skulle undersøkes. Denne første undersøkelsen ble planlagt mens Al-Assad var landshøvding i Syria. Og alle hjalp til da Curiosity dro av sted for å la planeten Mars bli undersøkt.  Samtidig dro Josef fra Tharsis til Olympus Mons sammen med Maria, sin trolovede, som ventet barn. Og mens de var der, kom tiden da hun skulle føde, og hun fødte sin sønn, den førstefødte, svøpte ham og la ham i en krybbe.

Krybbescene

Det var noen gjetere der i nærheten som var ute og holdt nattevakt over sauene sine. Med et stod en Herrens engel foran dem, og Herrens herlighet lyste om dem. De ble meget forferdet. Men engelen sa til dem: «Frykt ikke! Jeg kommer til dere med bud om en stor glede, en glede for hele folket: I dag er det kommet en vekker; den er Curiosity, Vitenskapens lysende forbilde.

curoisity 3
Og dette skal dere ha til tegn: Den vil finne et barn som er svøpt og ligger i en krybbe. Med ett var engelen omgitt av et himmelsk lys, som skranglet og bråket da det rullet nærmere.

Da englene hadde forlatt dem og vendt tilbake til himmelen, sa gjeterne til hverandre: «La oss gå inn til Olympus Mons å se dette som har hendt, og som englene har kunngjort oss.» Og de skyndte seg av sted og fant Maria og Josef og det lille barnet som lå i krybben. Da de fikk se ham, fortalte de alt som var blitt sagt dem om det vitenskapelige underet. Alle som hørte på, undret seg over det gjeterne fortalte.

Mars nativity

 

Men Maria gjemte alt dette i sitt hjerte og grunnet på det. Gjeterne drog tilbake, mens de priste og lovet vitenskapen for det de hadde hørt og sett; alt var slik som det var blitt sagt dem.

Tre konger hadde fulgt lyset og kom for å gi det lille barnet gaver, slik skikken er blant grønne menn og kvinner. De bragte gule og røde gummibjørner, som er det beste små grønne barn vet.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s