Anmelder Trondheim kino – Legemsbeskadigelse med døvhet til følge.

Nok er nok. Gjentatte forsøk på å få barn til å like kino ender med anmeldelse av Trondheim kino (her, den vanlige veien ville nok bli henlagt på tross av overveldende bevis). Så det er ikke snakk om positiv anmeldelse av film. Vi trenger biter av straffelovens kapittel 22 for å få formidlet poenget:

LYDEN ER SKADELIG!

Og det er veldig irriterende å måtte forlate filmen etter en halvtime fordi barn holder seg for ørene, gråter og nekter å høre og se filmen. Det ble varslet, skal dere vite. (skjønner jo nå at ingen vil ta med barn på film lenger) Det mest utrolige er at det ikke er mulig å skru ned lyden når det kun er to i salen. Far og datter Bangsund.

Dette er ikke første gang.

Faktisk er det sånn at hver eneste gang Linnea har vært på kino så har lyden vært sånn at hun har klaget, grått eller bare gått.

Det er barnefilmer vi snakker om. De som de aller minste skal kose seg med.

I dag så hun begynnelsen av Reisen til julestjernen. Det skulle vært et avbrekk fra tilværelse som sykt barn hjemme, men neida. Ikke noen førjulskos, bare øredøvende bråk.

Vurderer:

§ 228. Den, som øver Vold mod en andens Person eller paa anden Maade fornærmer ham paa Legeme, eller som medvirker hertil, straffes for Legemsfornærmelse med Bøder eller med Fengsel indtil 1 Aar.

Har Legemsfornærmelsen tilfølge Skade paa Legeme eller Helbred eller betydelig Smerte, kan Fængsel indtil 4 Aar anvendes, men indtil 6 Aar, hvis den har Døden tilfølge, eller Skaden er betydelig.

§ 231. Den, som bevirker eller medvirker til. at en anden tilføies betydelig skade paa legeme eller helbred, straffes for grov legemsbeskadigelse

Egentlig burde det være en ny paragraf (bokstav) som var slik:

§ 231.b. Legemsbeskadigelse med døvhet til følge.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s